
Олів`є із язиком
Існують різні рецепти салатів. На сторінках різних сайтів пропонуються рецепти цікавих, ексклюзивних і смачних салатів, які складаються з найрізноманітніших інгредієнтів. Салат, який ми пропонуємо приготувати не дуже дивує своєю різноманітністю, так як салат "Олів'є" - це класика жанру. Це, можна сказати, салат багатьох радянських поколінь. Без салату "Олів'є" неможливо було уявити жоден Новий Рік в Радянському Союзі. Але в даному рецепті ми трішки урізноманітнимо наш салат "Олів'є", додавши замість звичної вареної ковбаси яловичий язик. Яловичий язик відрізняється своїм ніжним і делікатесним смаком, тому в салаті "Олів'є" він розкриється зі своєї найкращої і ніжної сторони.
Ingredients
Яловичий язик
1 шт.
Картопля
2 шт.
Морква
1 шт.
Яйця
2 шт.
Огірки мариновані
2 шт.
Огірки свіжі
1 шт.
Зелений горошок
200 г.
Цибуля
1 шт.
Зелень
за смаком
Майонез
200 г.
Preparation steps
01
Язик, яйця, картоплю, моркву відварити до готовності.
02
Яйця дрібно покришити. Язик, моркву, картоплю, свіжі та мариновані огірки нарізати кубиками.
03
Дрібно нарізати цибулю і залити окропом.
04
Змішати всі інгредієнти, посолити і заправити майонезом. Прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores