
Салат «Ніцца»
Рецепт надзвичайно смачного салату «Ніцца» прийшов до нас від кухарів однойменного міста на лазурному узбережжі Франції. Ця страва є не тільки доповненням до основного блюда, але і виступає як самостійна страва. Цей салат не схожий на знайомі нам страви, але готується просто і швидко. Для додання страві пікантної нотки в салат додають невелику кількість діжонської гірчиці. А прованські трави зроблять цей кулінарний шедевр більш ароматним. Салат заправляється оливковою олією з різними добавками, тому виходить не дуже калорійним. Цей салат сподобається всім, хто любить смачно і ситно поїсти.
Ingredients
Тунець консервований в олії
200 г.
Анчоуси
250 г.
Помідори
3 шт.
Яйце куряче
2 шт.
Картопля
2 шт.
Квасоля зелена стручкова
100 г.
Перець солодкий
1 шт.
Селера
100 г.
Маслини
100 г.
Олія оливкова
4 ст. л.
Оцет винний білий
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.
02
Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.
03
Квасолю відварити в підсоленій воді.
04
Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.
05
Яйця відварити, після остудити і нарізати.
06
Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores