Салат з сьомгою і перепелиними яйцями - Image

Салат з сьомгою і перепелиними яйцями

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Всіма відомі «Олів'є», «Оселедець під шубою», «Цезар» – незмінні атрибути святкового застілля. Але рано чи пізно, традиційні страви починають набридати. Рекомендуємо урізноманітнити Ваше святкове меню абсолютно новим, незвичайним і смачним салатиком. Простий і швидкий у приготуванні, легкий і свіжий, він не залишиться без уваги гостей. Ніжне м'ясо слабосоленої сьомги, яскравий смак перепелиних яєць, огіркова свіжість і пікантність зеленої цибулі гармонійно об'єднуються і перетворюють отриманий салат в справжній кулінарний шедевр. Додавши до сметани трохи діжонської (або французької зернистої) гірчиці і лимонного соку, Ви зробите салатну заправку ще більш пікантною, а смак – насиченим.

Ingredients for the recipe

Lightly Salted Salmon 100g
152.30

Lightly Salted Salmon 100g

100 g

Ingredients

Lightly Salted Salmon 100g

250 г

Quail Egg 1pc

12 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

20 г

Dill 70g

20 г

Auchan Green Onions Bundle 75g

20 г

Pickled Cucumbers

300 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Сьомгу нарізати шматочками або кубиками. Яйця відварити до готовності, охолодити і нарізати на четвертинки. Огірки помити, очистити і нарізати кубиками.

02

Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і сметану. Посипати салат зеленню і обережно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min