
Салат з інжиром і гранатом
Вашій увазі до безумства смачний і до неподобства ефектний салатик, який сподобається всім, кому доведеться його покуштувати. Родзинка страви – звичайно ж, солодка азіатська ягідка інжир. Хрустка м'якоть, що тане в роті, і ніжна шкірка ароматного плода не залишить нікого байдужим. Інжир відмінно поєднується із ще однією не менш відомою ягідкою – гранатом. Кисленький смак гранатових зерняток урізноманітнить смакову палітру страви. Традиційний для Греції, але встигший полюбитися в Україні, солонуватий сир фета зробить страву ситною і поживною, а також додасть пікантний смак. У підсумку Вас очікує неповторне поєднання кислого, солодкого і солоного в одній тарілці. Божественно і вишукано.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
160 г.
Elite Pomegranate
200 г.
Dried Figs
160 г.
Smok Pumpkin Seeds 150g
80 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Lemon
20 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
120 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Preparation steps
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Інжир помити і нарізати пластинками. Сир фета розкришити.
02
Змішати зерна граната, шпинат, інжир і додати гарбузове насіння. З лимона вичавити сік. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores