
Салат з інжиром і гранатом
Вашій увазі до безумства смачний і до неподобства ефектний салатик, який сподобається всім, кому доведеться його покуштувати. Родзинка страви – звичайно ж, солодка азіатська ягідка інжир. Хрустка м'якоть, що тане в роті, і ніжна шкірка ароматного плода не залишить нікого байдужим. Інжир відмінно поєднується із ще однією не менш відомою ягідкою – гранатом. Кисленький смак гранатових зерняток урізноманітнить смакову палітру страви. Традиційний для Греції, але встигший полюбитися в Україні, солонуватий сир фета зробить страву ситною і поживною, а також додасть пікантний смак. У підсумку Вас очікує неповторне поєднання кислого, солодкого і солоного в одній тарілці. Божественно і вишукано.
Ingredients
Шпинат
160 г.
Гранат
200 г.
Інжир
160 г.
Насіння гарбузове
80 г.
Оливкова олія
10 мл.
Лимон
20 г.
Сир фета
120 г.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Preparation steps
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Інжир помити і нарізати пластинками. Сир фета розкришити.
02
Змішати зерна граната, шпинат, інжир і додати гарбузове насіння. З лимона вичавити сік. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores