Салат "Нафаня" - Image

Салат "Нафаня"

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже ситний і корисний салат «Нафаня» досить простий у приготуванні, його можна приготувати і в свята, і в будні. Салат «Нафаня» є надзвичайно легким і по - справжньому літнім салатом. Велика різноманітність компонентів салату чудово поєднується і має в підсумку дуже незвичайний смак. Гриби для салату зазвичай беруться мариновані, але можна готувати салат зі свіжими грибами, які попередньо відварюють і злегка підсмажують. Салат робиться шарами з невеликою кількістю майонезу. Після приготування салат повинен обов'язково настоятися і просочитися протягом 30-40 хвилин.

Ingredients

Огірки

30 г.

Помідори

30 г.

Перець солодкий

20 г.

Гриби білі мариновані

15 г.

Шинка

20 г.

Сир твердий

20 г.

Маслини

10 г.

Майонез

40 г.

Сухарики білі

15 г.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Листя салату

за смаком

Preparation steps

01

Листя салату викласти, як основу салату. Шинку нарізати середніми кубиками і укласти першим шаром.

02

Другим шаром укласти нарізаний кубиками твердий сир. Нарізати шматочками білі гриби і укласти поверх сиру.

03

Маслини без кісточок нарізати кружечками і укласти на гриби.

04

Помідор, огірок і солодкий перець нарізати кубиками. Укласти шарами поверх решти салату.

05

Залити майонезом з сіллю. Зверху посипати сухариками з білого хліба і прикрасити зеленню петрушки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Нафаня" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua