Хрусткий мавританський салат - Image

Хрусткий мавританський салат

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Знайомитися із стравами різних країн і навіть континентів ніколи не пізно. Адже кухня кожного народу має свою відмінну рису. У когось це гострі приправи. У інших - практично всі страви з м'яса. Сьогодні ж ми хочемо вас познайомити із стравою народу Північної Африки. Мавританія - це древня країна з такою ж культурою. Напевно і цей салат з'явився і став популярним в цій країні достатньо давно. Особливістю його є те, що не треба нічого використовувати для заправки салату (ні масло, ні що-небудь інше). Тільки сіль і перець. А ось незвичайний мікс всіх інгредієнтів, що представлені в рецепті приємно здивує вас і ваших гостей.

Ingredients

Морква

300 г.

Редиска

150 г.

Яблука

2 шт.

Петрушка

за смаком

Морська сіль

за смаком

Мелений перець

за смаком

Насіння кунжуту

2 ст. л.

Preparation steps

01

Моркву очистити, нарізати тонкою соломкою, редиску нарізати скибочками.

02

Яблука розрізати на четвертинки, видалити серцевину, нарізати тонкими скибочками.

03

Петрушку дрібно нарізати, кунжут злегка прожарити.

04

Скласти всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, посипати кунжутом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Хрусткий мавританський салат – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua