
Хрусткий мавританський салат
Знайомитися із стравами різних країн і навіть континентів ніколи не пізно. Адже кухня кожного народу має свою відмінну рису. У когось це гострі приправи. У інших - практично всі страви з м'яса. Сьогодні ж ми хочемо вас познайомити із стравою народу Північної Африки. Мавританія - це древня країна з такою ж культурою. Напевно і цей салат з'явився і став популярним в цій країні достатньо давно. Особливістю його є те, що не треба нічого використовувати для заправки салату (ні масло, ні що-небудь інше). Тільки сіль і перець. А ось незвичайний мікс всіх інгредієнтів, що представлені в рецепті приємно здивує вас і ваших гостей.
Ingredients
Морква
300 г.
Редиска
150 г.
Яблука
2 шт.
Петрушка
за смаком
Морська сіль
за смаком
Мелений перець
за смаком
Насіння кунжуту
2 ст. л.
Preparation steps
01
Моркву очистити, нарізати тонкою соломкою, редиску нарізати скибочками.
02
Яблука розрізати на четвертинки, видалити серцевину, нарізати тонкими скибочками.
03
Петрушку дрібно нарізати, кунжут злегка прожарити.
04
Скласти всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, посипати кунжутом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores