Морква по-корейськи - Image

Морква по-корейськи

Number of servings: 5Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Любите гостреньке? - Тоді приготуйте моркву по-корейськи. Ви скажете, що її можна вже й готову купити в магазині. Можна, однак своє завжди залишається своїм. Домашні страви набагато дешевші, смачніші, а також ви можете самі регулювати гостроту за вашим смаком. Також ви можете зробити моркву, як кажуть, із запасом і їсти її ще довгий час. Морква по-корейськи дуже корисна завдяки своїм вітамінам. А також служить відмінною закускою для застілля або просто обіду. Якщо ж ви не дуже великий любитель кулінарії, ця страва точно стане вашою улюбленою, адже готувати її простіше простого. Приємного апетиту!

Ingredients

Морква

500 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

2-3 зубчики

Рослинна олія

60 мл.

Оцет 9%

1.5-2 ст. л.

Коріандр

1/4 ч. л.

Червоний гострий мелений перець

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Цукор

щіпка

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Моркву помити, почистити і нарізати тонкою соломкою (або натерти на тертці для корейської моркви).

02

Часник очистити і дрібно порубати або пропустити через часниковий прес.

03

Моркву посипати коріандром, червоним і чорним меленим перцем (замість цих спецій можна взяти суміш спецій для корейської моркви), сіллю, цукром, додати часник.

04

Цибулину почистити і дрібно нарізати. На сковороді добре розігріти олію, викласти цибулю і смажити, поки вона не стане золотисто-коричневою.

05

Цибулю видалити з сковороди за допомогою спеціальної ложки з отворами (олія повинна залишитися в сковороді) і викинути. Гарячою олією полити моркву з часником і спеціями, добре перемішати.

06

Додати в моркву оцет і перемішати, добре охолодити в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min