
Салат-гарнір до шашлику
Всім відомо, що дієтологи радять вживати м’ясо з овочами. І ви з легкістю можете дослухатися до цієї поради, приготувавши цей смачний салат в якості овочевого гарніра. Проте він виявиться доречним і до будь-яких інших страв або без них зовсім. Дорослим і дітям, вегетаріанцям або на дієті, в необмежених кількостях взимку, навесні, восени і влітку. Овочі, що входять до його складу, універсальні, доступні і корисні. Калорійність не змусить хвилюватися навіть найвимогливіших до своєї фігури, а гармонійність смаку і кольору задовольнить усіх, хто віддає перевагу природності і натуральності у своєму раціоні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
1кг
Pink Tomato in Packing
2-3 шт.
Winetime Salad with Cabbage, Radish and Herb 250g
1шт.
Packed Onion from 3kg
1шт.
Carrots
1-2 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Salt Egypt
0,5-1 ч. ложка
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
1 дрібка
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ч. ложки
Borges Apple Vinegar 250ml
1 ч. ложка
Salad Sunflower Oil 500ml
30 мл
Preparation steps
01
Підготувати продукти для салату до шашлику.
02
Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Нашаткувати капусту. Посипати сіллю і злегка перетерти.
03
Цибулю ріпчасту почистити і помити, нарізати півкільцями. Редьку зелену очистити і помити, натерти на крупній тертці.
04
Помідори помити і нарізати часточками. Зелень помити і дрібно нарізати.
05
Всі інгредієнти з'єднати в мисці. Перемішати. Посолити, поперчити (можна додати трохи цукру).
06
Збризнути оцтом (за бажанням) і заправити рослинною олією. Добре перемішати. Салат-гарнір до шашлику готовий.
07
Цей універсальний салат можна подавати до смаженого м'яса, риби, птиці і не тільки. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores