
Перець солодкий, запечений по-одеськи
Вашій увазі пропонується рецепт закуски "перець солодкий, запечений по-одеськи". Якщо ви зібралися всією компанією на природу зробити шашлик в теплий весняний, осінній або літній день не забудьте перед цим удома зробити цей чудовий перець. Ніякі шашлики не будуть такими самодостатніми і смачними, як разом з цими приготованими "перчиками по-одеськи". Взагалі болгарський перець дуже поєднується з м'ясом, але приготований по-нашому рецепту перчик стане справжньою окрасою ваших шашликів і чудовим доповненням, а їх смак надовго залишиться у вашій пам'яті. І вам знову захочеться відчути самобутній і незабутній смак перчиків. Тому не роздумуйте, а прямо вирушайте на кухню готувати їх.
Ingredients
Перець болгарський
1 кг.
Перець чилі червоний
1 шт.
Зелень
20 г.
Часник
3 зуб.
Олія рослина
150 мл.
Оцет
50 мл.
Цукор
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку перець солодкий та чилі покласти на деко, застелене пергаментом, і відправити в розігріту до 200°С духовку. Перед цим перець болгарський порізати на четвертини.
02
Потім зробити маринад. Для цього на розігріту сковороду налити олію, а тоді додати до неї оцет, подрібнений часник і дати суміші закипіти. Після цього відразу вимкнути.
03
Додати до маринаду зелень, сіль, перець, цукор за смаком.
04
Відразу ж після того, як перець буде готовий залити його маринадом та дати охолонути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores