
Ростбіф із лимонним соусом
Хочете поринути в атмосферу англійської кухні? Відчути притаманну їй стриманість та особливий смак? Тоді вам до нас! Приготуйте ростбіф - стара страва англійської кухні, щоб відчути себе справжнім англійцем. В ідеалі, ростбіф готують на грилі або тушкують. Але можна також зробити і як у нашому рецепті - запікати в духовці. Головне, точно дотримуватися рецепту. Тоді м'ясо буде м'яким і соковитим на смак. А щоб доповнити всю страву, приготуйте до неї лимонний соус (як відомо, лимон з м'ясом - це хороше поєднання). Як результат, ви маєте смачне повноцінне блюдо з м'яса (до речі, можна брати будь-яке, яке вам більше подобається).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Garlic
3 зуб.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
100 мл.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Packaged Green Peppers
20 г.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
20 г.
Homemade Butter
150 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно підготувути моркву. Очистити та натерти її на тертці. Цибулю нарізати невеликами кільцями. А жовтки відокремити від білків.
02
Часник очистити та пропустити через прес. Змішати з сіллю та перцем та натерти цією сумішшю м'ясо.
03
Смажити м'ясо на рослинній олії з усіх боків. Потім поставити його у розігріту до 220°С духовку та готувати протягом тридцяти хвилин.
04
Збити білки. Змішати їх з гірчицею, лимонною цедрою та паприкою. Додати цибулю та моркву.
05
Покрити м'ясо цією сумішшю та випікати ще 30-40 хвилин. Потім залишити ростбіф у духовці на пятнадцять хвилин.
06
Приготувати соус. Для цього розтопити вершкове масло, жовтки змішати з вином та збити на водяній бані, повільно додавати лимонний сік. В кінці прикрасити зеленню. Соус подавати окремо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores