
Картопляна запіканка зі смаженим пореєм і чебрецем
Так, страви з картоплі з кожним днем радують нас своєю новизною. І це не дарма. Картопля - це чи не найулюбленіший овоч більшості людей. От і ми вирішили не відставати, а запропонувати вам страви-новинки з картоплі. На перший погляд здається, що це звичайна картопляна запіканка. Але насправді рецепт цієї страви трохи змінений. Ми додали трохи чебрецю і цибулі - і рецепт вже має інший смак. Чебрець - хороша пряність, яка робить страву більш ароматною і насиченою. Цибуля, власне, прикрасить будь-яку страву завдяки своєму м'якому смаку. Так що навіть зі звичайної картопляної запіканки можна зробити смачну страву, яке прикрасить вашу сімейний вечерю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1,4 кг.
Leek
450 г.
Homemade Butter
30 г.
Thyme, pc
10 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, а з картоплі зробити пюре. Цибулю помити і дрібно нарізати.
02
На сковороді розтопити вершкове масло. Обсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати за смаком сіль, перець, чебрець. Духовку розігріти до 180°C.
03
У сотейнику розігріти молоко і вершки. Додати картоплю, цибулю. Форму змастити вершковим маслом і викласти туди пюре. Покласти форму в духовку і випікати 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores