Міні лазанья - Image

Міні лазанья

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Всім відома класична італійська лазанья - страва із шарів начинки між двох листів тіста. Запропонована лазанья - міні, тобто порційна лазанья, але така ж ситна і смачна, як і класична. Ця страва ідеально підійде в якості закуски на святковий стіл. Приготувавши міні лазанью, ви отримаєте порційне частування для своїх гостей. Ковбасу можна використовувати будь-яку, але копчена ковбаса надасть лазаньї незабутній аромат. Для міні лазаньї знадобляться маленькі формочки, можна використовувати форми для кексів.

Ingredients for the recipe

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
99.90

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

400 g

Ingredients

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

500 г.

Savin product Koppa Raw-smoked Sausage

500 г.

Barilla Lasagna Pasta 500g

1 упаковка

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g

300 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Homemade Butter

за смаком

Preparation steps

01

Ковбасу дрібно нарізати, обсмажити її з фаршем у великій сковороді на середньому вогні на оливковій олії. Коли фарш добре зарум'яниться, прибрати сковороду з вогню.

02

Змішати сир з сіллю і перцем, скачати невеликі сирні кульки.

03

У формочки, змащені вершковим маслом, викласти по 1 квадратику тiста для лазаньї.

04

У кожен квадратик помістити сирну кульку, зверху викласти фарш з ковбасою і посипати натертим сиром.

05

Накрити зверху шматочком тіста для лазаньї.

06

Повторити шари: сир, фарш, тертий сир.

07

Помістити формочки в попередньо розігріту духовку і випікати до готовності 10-15 хвилин при температурі 100°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min