Хінкалі з картоплею та сиром - Image

Хінкалі з картоплею та сиром

Number of servings: 8Cooking time: 3 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всім відомо ця чудова грузинська страва - хінкалі. Зазвичай в якості начинки кладуть всередину м'ясний фарш. Приправ в ній завжди дуже багато - в стилі грузинської кухні. Деякі трави навіть зустрічаються тільки в Грузії. Тісто ж для хінкалі роблять прісне, навіть без яєць, які ми звикли додавати в тісто, наприклад, для пельменів. У нашому рецепті замість м'яса ми використовуємо картоплю і сир, що теж смачно і незвично. Ви можете також додавати самі різні приправи за вашим смаком, або ж трохи змінити начинку - як вам буде смачніше. Подавати на стіл їх бажано теплими і полити якимось улюбленим соусом, сметаною або посипати перцем.

Ingredients

Борошно пшеничне

1 кг.

Вода

350 мл.

Картопля

700 г.

Цибуля ріпчаста

70 г.

Сир

300 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

З борошна, води і солі замісити тісто. Накрити харчовою плівкою і залишити на 60-90 хвилин. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити. Потім зробити пюре і охолодити.

02

Сир натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Розігріти сковороду з рослинною олією і обсмажити цибулю до золотистого кольору. До пюре додати сир, цибулю, сіль і перець.

03

Тісто розкачати в «ковбаску», відрізати шматочок і розкачати. У центр тіста покласти трохи начинки, зібрати краї в центр і скрутити в хвостик. Опустити хінкалі в підсолену киплячу воду і варити близько 5-7 хвилин. Подавати можна зі сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min

Хінкалі з картоплею та сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua