Риба в картопляній скоринці - Image

Риба в картопляній скоринці

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Риба в картопляній скоринці стане відмінною закускою у вашому домі. Подавши таку страву на святковий стіл, ви отримаєте масу компліментів від захоплених гостей. Незвичайне, але дуже проста страва, легка у приготуванні. Вона буде під силу навіть починаючій господині. І це ще один варіант, як зробити сімейне меню більш різноманітним і цікавим. При цьому ви можете самі вибирати, якою саме рибою ви хочете пригощати своїх гостей. Страву найкраще подавати разом із соусом або ж легким овочевим салатом. Тут також немає межі для польоту вашої фантазії. Насолоджуйтесь і отримуйте компліменти!

Ingredients for the recipe

Baked Fish Fillet under Cheese
699.00

Baked Fish Fillet under Cheese

per 1 kg

Ingredients

Baked Fish Fillet under Cheese

4 шт.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Packed Potatoes

4 шт.

Top Grade Wheat Flour

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати зайвий сік. Додати в картоплю яйця, борошно, сіль і перець. Добре перемішати і довести до однорідної консистенції.

02

Рибу помити, нарізати на шматки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти шматочки риби в борошні, а потім у картопляній масі.

03

Олію розігріти в сковороді. Обсмажити кожен шматочок риби до золотистої скоринки (по кілька хвилин з кожного боку). Подавати можна з салатом або соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min