Напій "Гаряче яблуко" - Image

Напій "Гаряче яблуко"

Number of servings: 6Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей напій дуже нагадує глінтвейн. Щоб його приготувати в домашніх умовах, потрібні ті ж супровідні інгредієнти, що і в нашому напої. Та й спосіб приготування такий же. Тільки замість вина тут використовується яблучний сік. Такий корисний безалкогольний напій можна варити як просто в холодний зимовий вечір до вечері, так і до будь-якого свята. Адже він дуже корисний завдяки яблучному соку і меду. Яблуко - джерело заліза для нашого організму, попереджає ризик серцево-судинних захворювань. А мед добре допомагає, якщо ви застудилися, та й просто для профілактики. Теплий напій буде гарно доповнювати будь-який вечір.

Ingredients

Яблучний сік

1500 мл.

Мед

4 ст. л.

Палочки кориці

2 шт.

Гвоздика

6 шт.

Перець духмяний горошком

6 шт.

Апельсин (цедра)

1 шт.

Лимон (цедра)

1 шт.

Preparation steps

01

Вилити яблучний сік і мед у велику металеву каструлю.

02

Покласти палички кориці, гвоздику, духмяний перець горошком, цедру апельсина і лимона в мішечок з марлі. Зав'язати ниткою.

03

Опустити мішечок в каструлю з соком. Поставити каструлю на середній вогонь на 5-10 хвилин або до тих пір, поки суміш не стане дуже гарячою, але ще не закипить.

04

Зняти з вогню. Викинути мішечок зі спеціями. Ополоником розлити напій у великі чашки. У кожну порцію додати свіжу паличку кориці (за бажанням).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Напій "Гаряче яблуко" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua