Неаполітанський десерт - Image

Неаполітанський десерт

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Приготування повітряного фруктового коктейля складається як рівняння: викласти в келих сирну масу з ванільним цукром, додати сирну масу з фруктами, потім крихту печива і фрукти - сирний десерт готовий! Дітей і дорослих, заманює оригінальне поєднання м'якого вершкового сиру з фруктами. Ніжність і легкість, чарівність і простота - головна візитка неаполітанського десерту. Сир, кисломолочний сир і фрукти здатні творити дива, наділяючи десерт поживними компонентами і вітамінами. Кожна страва - це мистецтво, вклад уяви і кулінарної творчості. Готується легко і швидко, тому балуйте себе як можна частіше і насолоджуйтеся тільки кращими десертами.

Ingredients

Сир маскарпоне

250 г.

Кисломолочний сир

100 г.

Ванільний цукор

1 г.

Печиво мигдальне

200 г.

Цукрова пудра

150 г.

Фрукти

200 г.

Preparation steps

01

Сир (маскарпоне) розім'яти. Змішати з сиром. Посипати цукровою пудрою. Збити. Розділити масу на дві частини. У першу додати ванільний цукор. Перемішати.

02

Печиво роздавити в крихту. Висипати в миску.

03

Полуницю (100 г.) і смородину (100 г.) помити і обсушити. Фрукти додати в першу частину сирної маси (без ванільного цукру) і перемішати.

04

У скляний посуд (креманку) викласти по 2 ст. л. кожної маси. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Потім, охолоджену масу посипати крихтою печива. Прикрасити ягодами. Десерт готовий!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min