Морозиво в мультиварці - Image

Морозиво в мультиварці

Number of servings: 4Cooking time: 4 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Зараз дуже багато говорять про користь мультиварки. Продукти приготовані в мультиварці не втрачають своїх цінних властивостей. Сьогодні приготуйте морозиво в мультиварці. Морозиво, точніше його подібність з'явилося дуже давно. І в різних країнах виглядало воно виглядало по-різному. Наприклад, в Київській Русі улюбленими солодощами було заморожене молоко, яке подавалося у вигляді стружки. У Китаї це були заморожені фруктові соки. У східних мусульманських державах - це був і донині залишається щербет. Час минув і рецепт морозива від того тільки став кращим. З приходом технічного прогресу зробити морозиво в домашніх умовах стало набагато простіше. І сьогодні ми рекомендуємо вам у цьому переконатися.

Ingredients

Молоко (жирністю 3,2% -3,6%)

350 мл.

Вершки 30%

200 мл.

Сухе молоко

20 г.

Какао-порошок

25 г.

Вершкове масло

50 г.

Жовток

3 шт.

Цукор

100 г.

Preparation steps

01

Всипати в каструлю мультиварки сухе молоко і какао, перемішати.

02

Додати молоко, перемішати, влити вершки, знову перемішати. Потім покласти  вершкове масло.

03

Встановити програму «Варка на пару», час - 10 хвилин. Суміш довести до кипіння, і вимкнути програму. Деякий час продовжувати помішувати.

04

Жовтки відокремити від білків і збити з цукром до отримання міцної однорідної піни.

05

Включити програму «Мультіповар» і 5 хвилин прогріти майбутнє морозиво при температурі 85°.

06

Після закінчення програми отриману суміш потрібно швидко остудити.

07

Обережно, щоб не обпектися, викласти суміш в іншу ємність. Налити в миску холодну воду і опустити в неї ємність з сумішшю. Суміш періодично помішувати, воду в мисці міняти в міру її нагрівання. Охолоджену таким чином суміш необхідно помістити в холодильник на 2-3 години.

08

Через 2 години можна діставати суміш з холодильника.

09

Добре збити блендером і помістити в морозильну камеру холодильника на 3-4 години. Періодично (кожні 30 хвилин) діставати суміш з морозилки і збивати. Збивати морозиво потрібно на невеликій швидкості, щоб маса не розшарувалася.

10

Помістити охолоджену суміш у мороженицю (або іншу форму) і заморожувати 40 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Морозиво в мультиварці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua