Яблука, запечені з сиром - Image

Яблука, запечені з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Якщо Ви не любите яблуки, значить Ви просто не вмієте їх готувати. Адже запечені в духовці, вони набувають божественний, ні з чим незрівняний, аромат, стають м'якими і незвичайно соковитими. А якщо наповнити фруктові «кошички» ніжним і солодким сирно-яєчним кремом з родзинками, а також присипати пряною корицею, встояти перед таким вишуканим десертом і зовсім абсолютно неможливо. Якщо Ви не любите родзинки – не біда. Замініть їх сухофруктами (попередньо ошпареними окропом), ягодами або улюбленими горішками. Тільки уявіть, яке оригінальне, смачне і корисне частування Ви піднесете своїй дитині, яка, як і всі дітки, напевно не любить їсти кисломолочний сир в чистому його вигляді.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 - 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

4 шт.

Cottage Cheese 9%

250 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст.л.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч.л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Raisins

0,5 склянки

Spice Cinnamon Ground

за смаком

Preparation steps

01

Сир пропустіть через сито або розітріть блендером до пастоподібного стану.

02

Якщо ви будете використовувати родзинки, замочіть їх в окропі, і злийте воду, коли вони достатньо розбухнуть.

03

Яйце розітріть з цукром і ванільним цукром.

04

З'єднайте сир, яйце з цукром, родзинки.

05

Яблука розріжте навпіл (шкірку не знімайте), видаліть сердцевину, в середині зробіть глибоку виїмку.

06

Кожне яблуко наповніть начинкою з сиру, викладіть на противень або в форму, за бажанням посипте корицею.

07

Запікайте в духовці при 170°C приблизно 25 хвилин.

08

Готові яблука при подачі можна полити медом і посипати меленими горішками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min