
Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком
«Десерт мого дитинства» - напевно, саме так подумає більшість людей, подивившись на цей рецепт. Шоколадна «ковбаса» з печива з какао, шматочками волоських горіхів і ароматом коньяку. Відразу стає зрозуміло, звідки така назва - десерт зовні дуже нагадує копчену ковбасу. Звичайно, начинку можна змінювати за смаком. Алкоголь можна зовсім не додавати або коньяк замінити на бренді, віскі, лікери. Обійтися можна і без горіхів (хоча смак трохи зміниться) або ж додати свої улюблені (арахіс, мигдаль, фісташки, кешью, бразильські). Для тіста найкраще підійде найзвичайніше цукрове печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
400 г.
Homemade Butter
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
40 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Walnut
10 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
3 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
50 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
50 мл.
Preparation steps
01
Яйце збити з цукром, потім додати какао і перемішати. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Додати до масла молоко і перемішати. З'єднати масляну суміш з яєчною.
02
Горіхи нарізати. Печиво подрібнити в блендері. З'єднати печиво з ваніллю, горіхами, коньяком. Додати в цю масу олійно-яєчну суміш і довести до однорідності. Викласти тісто на фольгу або харчову плівку і згорнути «ковбаскою». Поставити в морозильник мінімум на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores