Млинці тірамісу - Image

Млинці тірамісу

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Млинці Тірамісу - один з найпопулярніших десертів у світі. Таким блюдом ви з легкістю зможете порадувати в першу чергу своїх діток, хоча і про дорослих не варто забувати. Готуються такі млинці просто, а виходять дуже ніжними і смачними. Назва млинчиків пішло від однойменного десерту Тірамісу - вишуканий італійський десерт, що готується на основі сиру маскарпоне. Крем приготований з сиру «Маскарпоне» має ніжну повітряну консистенцію і чудово поєднується з усіма типами тесту. Млинці змащені таким кремом перетворюються на справжню спокусу для гурмана.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

2 ст.

Aromiks Cocoa Powder 100g

2 ст. л.

Dobryk Baking Powder

2 ч. л.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Salt Egypt

5 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1,5 ст.

KhMZ Sour Cream 20%

100 мл.

Homemade Butter

4 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Pripravka Vanilla 2g

2 ч. л.

Galka Espresso Strong Ground Coffee 225g

4 ст. л.

Mlekoma Mascarpone Cheese 250g

125 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Auchan Сream 30% 200ml

200 мл.

Preparation steps

01

Для приготування крему, в мисці збити вершки з сиром маскарпоне і цукром. Прибрати на певний час в холодильник.

02

Для млинців, в мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, какао-порошок, додати соду і сіль. Перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.

03

В окремій ємності змішати молоко і сметану. Додати еспресо, вбити яйця, розтоплене вершкове масло, висипати ванілін. Перемішати.

04

Змішати молочну суміш з сухою сумішшю, перемішати до повного видалення грудочок.

05

Насмажити на сковороді млинців з отриманого тіста. Викласти готові млинці на тарілку, між кожним змастити кремом, зверху також викласти крем, присипати какао.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min