
Шоколадний торт на червоному вині
Шоколадний торт на червоному вині допоможе влаштувати у вашому будинку справжнє німецьке чаювання. Рецепт десерту родом з Німеччини, а тому дасть вам зрозуміти, чим же живуть німці. На смак торт нагадає вам про глінтвейні - ароматний, п'янкий і зігріваючий. Готувати таку смакоту дуже просто. Вам варто тільки пам'ятати, що всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. П'янкий аромат цього торта зведе з розуму кожного. А сир маскарпоне додасть тісту ніжності, зробить смак пікантним і незабутнім. Сміливо беріть пляшечку вина, шоколадний торт і влаштовуйте романтичну вечерю. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
230 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l
150 мл.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
8 г.
7 Flour 1kg
150 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
60 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Table Salt 1kg
3 г.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
120 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
120 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 160°C та підготувати форму діаметром 17 см. Збити вершкове масло з цукром та ваніллю (5 г.) у великій мисці до отримання однорідної маси. Додати яйце та жовток, збити, потім додати вино та перемішати. Просіяти всі сухі інгредієнти, та змішати. Вилити тісто в підготовлену форму, випікати протягом 25-30 хвилин.
02
Потім приготувати крем. Для цього збити сир маскарпоне та вершки окремо. Збиваючи вершки, додати до них цукор (30 г.) та ванільний екстракт (3 г.). Після цього акуратно з'єднати та перемішати готову суміш вершків та маскарпоне. Їх разом теж можна злегка збити.
03
Охолоджений спечений торт покрити кремом та посипати какао-порошком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores