
Ванільне печиво з вершковою начинкою
Як порадувати своїх домашніх і рідних? Зробити це дуже просто: достатньо приготувати своїми руками щось смачненьке. Печиво з вершковою начинкою буде в самий раз. Воно виходить дуже м'яке і ніжне завдяки ваніліну і вершкам. Тому ніхто не може втриматися, щоб не спробувати його. Єдиний мінус цього печива - як і все хороше, воно швидко закінчується. Тому якщо у вас велика сім'я, то потрібно запасатися ним якомога більше. Його ніжний смак полонить кожного, а готувати печиво досить швидко. Тому ви можете випікати його хоч щодня, щоб у вас завжди було щось смачненьке під рукою, аби можна було пригостити і неочікуваних гостей.
Ingredients
Вершкове масло
325 г.
Борошно
400 г.
Цукор (можна ще менше)
100 г.
Ванільний цукор
3 ч. л.
Яйце (тільки білок)
1 шт.
Сіль
1/2 ч. л.
Цукрова пудра
1 ст.
Ванільний екстракт
1 ч. л.
Молоко
1 ст.
Preparation steps
01
Покласти в миску вершкове масло, цукор, ванільний цукор, щіпку солі і білок. Збити міксером. Краще відразу насадкою для замішування тіста.
02
Поступово додати все борошно (350 г.) і сформувати кулю. Міситься тісто дуже легко, воно дуже еластичне і м'яке. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
03
Приготувати начинку. У невеликій каструльці перемішати до однорідності муку (3 ст. л.) з молоком. Довести до кипіння і готувати, помішуючи, 2 хвилини, щоб суміш загусла. Остудити до кімнатної температури. Окремо перемішати масло вершкове розм'якшене (125 г.), цукрову пудру, ванільний екстракт, сіль 1/4 ч. л., додати молочну суміш і добре все збити.
04
Розігріти духовку до 200°С. Тісто розкачати в тонкий пласт і вирізати формочкою печиво. Викласти на деко, застелене папером для випічки і запікати хвилин 10-15.
05
Готове печиво остудити і змастити начинкою. Має вийти близько 30 штук. Охолодити. Приємного апетиту!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores