
Тарталетки з яблуками
Як всі знають, сир дуже корисний для організму дітей. Хоча їсти його варто в будь-якому віці, тому що він містить багато кальцію, а він необхідний для кісток. Яблуко ж - джерело вітаміну С. У деяких сортах яблук його більше, ніж у цитрусових. Крім того, в ньому багато заліза, яблуко корисно тим, у кого проблеми з судинами, тому що воно очищає кров. Такі тарталетки - це симбіоз користі і смаку. Сир робить їх дуже м'якими, а яблуко - соковитими і не занадто солодкими. В цілому - це чудовий десерт, який приємно подавати не тільки на домашнє чаювання, а й гостям на святковий стіл - але це вже справа ваша. Ми ж ділимося з вами чудовим рецептом смачних тарталеток.
Ingredients
Сир
500 г.
Маскарпоне
200 г.
Яйця
3 шт.
Цукор
100 г.
Вершки
100 мл.
Яблуко
1 шт.
Preparation steps
01
Сир протерти через сито, потім добре перемішати з маскарпоне.
02
Міксером збити яйця з цукром і з'єднати з сирною масою.
03
Додати вершки і збивати міксером протягом 2 хвилин. Потім викласти отриманий крем в маленькі формочки для тарталеток і розрівняти.
04
Нагріти духовку до 180°C градусів.
05
Яблука вимити, обсушити, видалити серцевину, нарізати кружечками.
06
Покласти на кожну тарталетку з кремом по кружечку яблука, посипати цукром і поставити в духовку на 25 хвилин.
07
При подачі посипати кокосовою стружкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores