Тарталетки з яблуками - Image

Тарталетки з яблуками

Number of servings: 12Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Як всі знають, сир дуже корисний для організму дітей. Хоча їсти його варто в будь-якому віці, тому що він містить багато кальцію, а він необхідний для кісток. Яблуко ж - джерело вітаміну С. У деяких сортах яблук його більше, ніж у цитрусових. Крім того, в ньому багато заліза, яблуко корисно тим, у кого проблеми з судинами, тому що воно очищає кров. Такі тарталетки - це симбіоз користі і смаку. Сир робить їх дуже м'якими, а яблуко - соковитими і не занадто солодкими. В цілому - це чудовий десерт, який приємно подавати не тільки на домашнє чаювання, а й гостям на святковий стіл - але це вже справа ваша. Ми ж ділимося з вами чудовим рецептом смачних тарталеток.

Ingredients

Сир

500 г.

Маскарпоне

200 г.

Яйця

3 шт.

Цукор

100 г.

Вершки

100 мл.

Яблуко

1 шт.

Preparation steps

01

Сир протерти через сито, потім добре перемішати з маскарпоне.

02

Міксером збити яйця з цукром і з'єднати з сирною масою.

03

Додати вершки і збивати міксером протягом 2 хвилин. Потім викласти отриманий крем в маленькі формочки для тарталеток і розрівняти.

04

Нагріти духовку до 180°C градусів.

05

Яблука вимити, обсушити, видалити серцевину, нарізати кружечками.

06

Покласти на кожну тарталетку з кремом по кружечку яблука, посипати цукром і поставити в духовку на 25 хвилин.

07

При подачі посипати кокосовою стружкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min

Тарталетки з яблуками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua