Цукрове печиво з сиром - Image

Цукрове печиво з сиром

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Ви любите дивувати своїх рідних смачною солодкою випічкою? Ви віддаєте перевагу домашньому печиву, а не магазинним солодощам? Або, може, ви вперше вирішили спробувати спекти домашнє печиво? У будь-якому разі рецепт цієї випічки вас зацікавить. Він незвичайний тим, що сир додається при замішуванні тіста. Як у рецепті лінивих вареників. Печиво виходит дуже солодким завдяки цукру і ,навіть, корисними. Адже сир необхідний діткам, для їх організму, що розвивається. Ви можете запекти печиво і подавати до сніданку, обіду або вечері з чаєм або молоком, щоб прикрасити сімейний вечір і створити затишну атмосферу або невеличке домашнє свято.

Ingredients

Сир кисломолочний

400 г.

Маргарин

200 г.

Борошно пшеничне

480 г.

Сіль

за смаком

Цукор

за смаком

Сода

0.5 ч. л.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно маргарин натерти на великій тертці, перемішати з протертим сиром. Потім посолити його.

02

Після цього змішати масу з борошном і содою, а потім замісити тісто. Тісто розкачати та вирізати кружечками.

03

Кожен з кружечків вмочити в цукор однією стороною, після чого скласти навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Це півколо знову однією стороною вмочити в цукор, і скласти, як в попередній раз.

04

Надрізати краї зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отримане печиво вмочити знову в цукор, а потім викласти на деко, цукровою стороною догори, і випікати до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min

Цукрове печиво з сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua