Кабачкові оладки з сиром - Image

Кабачкові оладки з сиром

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Батьківщиною кабачків вважається Мексика. Там їх вирощували ще за 3000 років до н.е. Коли Новий Світ був відкритий для європейців, вони почали завозити звідти багато невідомих раніше продуктів. Так в XVI столітті в Європі з'явився гарбуз і кабачки. І в наш час їх вирощують в багатьох країнах світу, тому що овоч цей не надто вибагливий, а його корисні властивості приємно дивують. Поживними властивостями кабачки схожі на огірки, у них дуже багато води (до 90 %) і білків. А значить кабачки - це дієтичний продукт, який дуже корисний і легкий для шлунка. Співвідношення калію і натрію добре допомагає організму звільнятися від рідини, яка накопичилася. Оладки з кабачків відмінно підійдуть для сніданку, який додасть вам багато сил на весь майбутній день.

Ingredients

Кабачки

2 шт.

Бринза

200 г.

Яйця

2 шт.

Борошно

150 г.

Кріп

5 гілочок

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Кабачки промити і натерти на крупній тертці. Потім посолити і залишити хвилин на 5-8, щоб виділився сік.

02

Після чого кабачки гарненько віджати через марлю, щоб у них залишилося мінімум соку.

03

Після цього додати до кабачків борошно, яйця і кріп, який попередньо подрібнити. Поперчити за смаком і гарненько перемішати.

04

Бринзу нарізати невеликими кубиками приблизно одного розміру і додати сир до маси, акуратно перемішати.

05

На сковороді розігріти олію. І викладаючи невелику кількість маси, смажити оладки близько 3 хвилин на кожну сторону.

06

Подавати оладки можна як гарячими так і холодними.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кабачкові оладки з сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua