
Вівсяне печиво з мигдалем та шоколадом
Ви зробили прекрасний вибір рецепта вівсяного печива з мигдалем та шоколадом. Ви зробите ще краще, якщо приготуєте його. Таке печиво буде відмінним перекусом, якщо ви дуже голодні. Воно відмінно впорається зі звірячим голодом. Адже, воно не тільки смачне, але і дуже поживне і корисне. Корисне в першу чергу через вміст у ньому таких корисних продуктів, як вівсяні пластівці, мигдальне борошно і мед. Ці продукти багаті клітковиною, білковими з'єднаннями і жирами, а також низкою вітамінів. Багато в них міститься мінеральних речовин таких, як залізо, магній, марганець, фосфор, йод, фтор, сірка, кальцій, калій, нікель та інші. А шоколад, що міститься в печиві, наповнить вас енергією і відмінним настроєм.
Ingredients
Борошно мигдальне
180 г.
Пластівці вівсяні (швидкого приготування)
165 г.
Банан
1 шт.
Мед рідкий
7 г.
Горіх мускатний мелений
6 г.
Імбир тертий
3 г.
Сіль
за смаком
Ванілін
3 г.
Розпушувач для тіста
3 г.
Шоколад чорний (70%)
25 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно розігріти духовку до 180°С. Банан, мед, спеції (ванілін, горіх, мускатний мелений, розпушувач для тіста) та тертий імбир збити блендером, перетворивши на пасту.
02
Змішати мигдальне борошно, вівсяні пластівці, розпушувач та порубаний на дрібненькі шматочки шоколад (можна використовувати шоколадні краплі). Додати у вівсяний мікс бананову суміш, отримане тісто викласти невеликими порціями на деко, застелене пекарським папером.
03
Випікати 20-25 хвилин, дістати з духовки та дати охолонути на деко. Замість мигдального борошна можна з успіхом використовувати макуху від мигдального молока. Печиво смачніше в теплому вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores