Сирно-гарбузовий пиріг - Image

Сирно-гарбузовий пиріг

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Що може бути простіше, ніж все скласти в блендер, подрібнити, покласти в духовку і запекти? Дійсно, цей сирно-гарбузовий пиріг на приготування у вас займе не більше 10 хвилин. Ще трохи на випікання і готовий прекрасний, смачний і корисний десерт! А ще він без борошна і з досить не високою калорійністю. Тому якщо ви дотримуєтеся дієти, то можете собі дозволити такий пиріг-запіканку. Особливо це буде прекрасною ідеєю на сніданок. Від нього будуть в захваті діти і навіть не здогадаються, що в складі не улюблений дітьми гарбуз. Покласти за смаком можна різні добавки (горіхи, родзинки), а цукор за бажанням замінити медом.

Ingredients for the recipe

Cottage Cheese 9%
87.90

Cottage Cheese 9%

per 1 kg

Ingredients

Cottage Cheese 9%

300 г.

Hokkaido Pumpkin

300 г.

Pripravka Vanilla 2g

10 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

75 г.

Terra Brand M Semolina 800g

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Preparation steps

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Покласти гарбуз у блендер, додати сир. Все подрібнити до однорідного стану. Духовку розігріти до 200°C.

02

Додати до маси яйце, цукор, ванілін і манну крупу. Добре все перемішати. Викласти масу в силіконову форму, поставити в духовку і випікати 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min