Легкі сендвічі з авокадо і копченим лососем - Image

Легкі сендвічі з авокадо і копченим лососем

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Навряд чи хтось зможе собі уявити накритий святковий стіл або звичайний сімейний обід без такої закуски як бутерброд. Його англійський побратим – сендвіч – стрімко увійшов у наше життя і користується не меншою популярністю. Ідея такого апетитного перекусу виникла в голові графа Сандвічського, відомого своєю невичерпною любов'ю до азартних ігор, в далекому XVIII столітті. На честь нього і назвали страву. Якщо Ви любите ситні сніданки, то пропонований варіант сендвіча, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Щедра начинка з соковитих шматочків копченого лосося, екзотичного авокадо і свіжих огірочків гармонійно розташовується між двома свіжими скибочками ароматного хліба.

Ingredients for the recipe

Avocado 500g
169.00

Avocado 500g

500 g

Ingredients

Avocado 500g

1 шт.

Lemon

20 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

10 г.

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

200 г.

Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g

60 г.

Pickled Cucumbers

100 г.

Preparation steps

01

Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. Збризнути авокадо лимонним соком.

02

Хліб нарізати тонкими скибочками. Нанести на хліб невелику кількість майонезу.

03

Лосось нарізати скибочками. Огірок помити і нарізати кружечками. Укласти на хліб скибочки лосося, авокадо і огірка.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min