Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом - Image

Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом

Number of servings: 6Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хоча у світі й існує величезна кількість різних соусів до дуже різних закусок, все ж краще за всіх для кожного народу буде свій, більш рідний. Таким для нашої кухні буде соус із хріном. Хоча він і досить гострий, все ж саме таким закушували ще наші предки-козаки. Завдяки тому, що це домашній соус, він досить корисний. Наприклад, хрін підвищує загальний тонус організму, його вживають для профілактики різних захворювань. Хрін виділяється своїми поживними властивостями, а за вмістом вітаміну С він "переплюнув" навіть лимон. Соус із хрону і капустяного розсолу буде доречний зі стравами із м'яса або з хлібом.

Ingredients

Корінь хріну

70 г.

Розсіл квашеної капусти

100 г.

Сирий буряк

30 г.

Часник

1 зубчик

Сіль

1 ч. л.

Preparation steps

01

Коріння хріну помити і дрібно порізати.

02

Покласти в блендер хрін, буряк, часник. Влити розсол. Додати сіль. Дуже ретельно збити, щоб не залишилося нерозмелених шматочків.

03

Зберігати в маленькій скляній банці з щільною кришкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua