Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок - Image

Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Приготуйте простий рецепт вишуканої страви – теплого салату із дикого рису, кураги і фісташок. На перший погляд, запропоновані інгредієнти не поєднуються один з одним. Насправді це не так, кожен продукт чудово доповнює інший своїм смаком і ароматом. Смакова палітра салату неодмінно припаде Вам до душі. Підсильте аромат і разом з курагою обсмажте дрібно нарізаний червоний болгарський перець, цибулю, подрібнений часник і кумін (зиру). Залийте суміш половиною склянки апельсинового соку. Гасити до м'якості кураги. До дикого рису можна додати зелений лук. Смачного.

Ingredients for the recipe

World's Rice Wild+Brown Rice 500g
122.00 - 154.33

World's Rice Wild+Brown Rice 500g

500 g

Ingredients

World's Rice Wild+Brown Rice 500g

500 г.

Raisins

200 г.

Uzbek Dried Apricots

100 г.

Roasted Pistachios

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Homemade Butter

1 ст. л.

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Зварити рис.

02

Ізюм замочити в чаї з бергамотом.

03

Курагу нарізати довгими смужками.

04

У невеликій сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити курагу протягом 2 хвилин.

05

Готовий рис відкинути на друшляк, не промивати.

06

У гарячий рис додати курагу, фісташки. Ізюм віджати і також додати в рис, все гарненько перемішати.

07

Посолити за смаком і заправити оливковою олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min