
Пікантний салат з тунцем, перцем і помідорами
Спробуйте цей дивовижний салатик, і він, безсумнівно, стане Вашим улюбленим і ввійде в Вашу домашню колекцію кращих і перевірених рецептів. Простий в приготуванні, легкий і швидкий салат виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. Головний акцент страви – звичайно ж, тунець, консервований у власному соку. Він неймовірно ніжний і м'який, надає салату насичений рибний аромат. Солодкі помідори чері і болгарський перець прекрасно доповнюють смак хрустких огірочків і кисленьких маслин. Заправка з соєвого соусу і оливкової олії ніжно огортає всі компоненти салату, надаючи пікантний солонуватий смак. І ніякого майонезу. У заправку можете додати лимонний сік. Яскраво, ситно, корисно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Warsaw Salad
100 г.
Calvo California canned tuna salad 150g
200 г.
Cherry Mix Tomatoes 300g
160 г.
Oscar Pitted Olives 300g
80 г.
Packaged Green Peppers
60 г.
Chong Soy Sauce 1l
20 мл.
Pickled Cucumbers
120 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Тунець розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками. Маслини нарізати пластинками.
02
Перець помити і нарізати півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Соєвий соус змішати з оливковою олією. Помідори помити і розрізати на половинки.
03
Огірки помити і нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати, за смаком додати сіль. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores