
Салат з квасолею, яловичиною і сухариками
Салат з яловичини, квасолі і сухариків має хороші смакові якості і дуже ситний. Готується салат нескладно і швидко, особливо, якщо використовувати консервовану квасолю. Замість консервованої квасолі також можна використати відварену. Краще вибрати червону. Щоб сухарики в салаті залишалися хрусткими, їх додають в салат перед подачею на стіл. Варіантів на тему цього салату безліч. Яловичину можна замінити куркою, індичкою або шинкою. Багато господинь за смаком додають гриби, кукурудзу або сир. Цей салат чудово підійде і для святкового частування, і для домашнього обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Helcom Red Beans 425g
300 г.
Beef Stew
400 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
150 г.
Garlic
3 зубчики
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Філе яловичини відварити на середньому вогні до готовності.
02
Коли м'ясо буде готове, його остудити і нарізати кубиками.
03
Огірки промити й нарізати соломкою.
04
Налити трохи олії в миску і видавити в нього часник через прес.
05
Батон нарізати кубиками, а потім обсмажити його на сковороді на олії з часником до золотистого кольору.
06
З квасолі злити рідину. Потім змішати м'ясо, квасолю, огірки. Салат посолити за смаком і перемішати.
07
Перед подачею в салат додати сухарики і заправити його майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores