
Салат з авокадо, курячим філе і фетою
Ця страва для всіх любителів авокадо. Авокадо не рекомендується замінювати іншим продуктом, так як в цьому салаті він просто ідеальний. Брати треба тільки стигле авокадо. Цибулю краще використовувати порей. Якщо під рукою є тільки ріпчаста цибуля, то краще її попередньо промити в холодній воді, щоб при додаванні в салат, вона не гірчила. Сир фета додають в салат у самому кінці, коли вже всі інгредієнти перемішані між собою. Це пов'язано з тим, що цей сорт сиру дуже ніжний і швидко розвалюється. Допускається заміна сиру фета бринзою. В цілому виходить чудова легка і ніжна закуска для обіднього або святкового столу.
Ingredients
Авокадо
300 г.
Свіжі огірки
300 г.
Куряче філе
250 г.
Сир "Фета"
200 г.
Ріпчаста цибуля
150 г.
Листя салату
за смаком
Соняшникова олія
3 ст. л.
Оцет 6%
1 ст. л.
Часник
3 зубчика
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Філе відварити до готовності. Остудити і дрібно нарізати.
02
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно.
03
Огірки і сир нарізати кубиками.
04
Авокадо очистити і також нарізати кубиками.
05
Для заправки змішати олію, оцет, додати видавлений через часниковий прес часник. Трохи посолити, поперчити.
06
Листя салату порвати руками.
07
Додати філе, огірки, авокадо, цибулю.
08
Додати заправку. Потім додати фету і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores