Салат "Родзинка" - Image

Салат "Родзинка"

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як і у всіх салатах з куркою, в цьому салаті є соковиті інгредієнти, які надають сухій курці м'який і соковитий смак. Це болгарський перець, а також шматочки ніжної шинки і пікантних маринованих грибів. За бажанням, шинку можна взяти копчену. Також цей салат можна робити і з індичатиною. Родзинкою салату є родзинки, які злегка підсолоджують, і соковиті шматочки консервованого ананаса. Родзинки при бажанні можна замінити сушеною вишнею для різноманітності. Салат виходить ситним, смачним і оригінально прикрашеним, завдяки чому він стане знахідкою для будь-якого святкового столу.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
199.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

200 г.

Argal York Sandwich Ham

200 г.

Bell Pepper

1,5 шт.

Charm Canned White Musrooms 920g

200 г.

Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g

200 г.

Walnut

30 г.

Raisins

30 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Відварену курку нарізати соломкою. Шинку також нарізати соломкою.

02

Перець нарізати кубиками.

03

Родзинки залити окропом на 5 хвилин.

04

З грибів злити всю рідину. Якщо гриби великі, то їх потрібно нарізати, а маленькі залишити як є. Ананаси нарізати невеликими шматочками.

05

Волоські горіхи трохи обсмажити на сковороді, потім подрібнити.

06

Всі інгредієнти викласти в салатник, заправити майонезом за смаком і гарненько перемішати. За бажанням можна додати сіль, свіжу зелень і прикрасити грибочками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min