Салат з кальмарів з шинкою і грибами - Image

Салат з кальмарів з шинкою і грибами

Number of servings: 3Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дуже смачний, легкий і ситний салат з м'яса кальмара, шинки, грибів і цибулі. Характеризується відмінними смаковими та поживними якостями, швидкістю приготування і доступністю продуктів. Мариновані печериці надають страві невелику кислоту, підкреслюючи смак всіх інгредієнтів. М'ясо кальмара - дієтичний продукт, який містить корисні жирні кислоти і білок, легко засвоювані організмом. Таурин, що знаходиться в кальмарі, зменшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Йод корисний для щитовидної залози, а селен і вітамін Е виводять з організму важкі метали.

Ingredients

Кальмари

2 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Квасоля консервована

200 г.

Шинка

200 г.

Печериці мариновані

200 г.

Майонез

за смаком

Олія оливкова

за смаком

Preparation steps

01

Ретельно промити кальмари під холодною водою, відварити в киплячій воді до готовності, після чого остудити і нарізати тонкою соломкою.

02

Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати, обсмажити її на розігрітій сковороді в оливковій олії разом із морквою.

03

Шинку і мариновані гриби нарізати тонкою соломкою.

04

Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити за смаком майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з кальмарів з шинкою і грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua