
Салат з гранатом, яблуком і квасолею
Рубінові зернятка граната – дивовижні ягоди. Багаті вітамінами і мікроелементами, вони володіють пікантним кисленьким смаком. Тому гранат є частим «гостем» в самих різних салатах і використовується, як правило, в якості ефектної прикраси. Пропонований салат – не виняток. Вхідний до складу гранат робить страву по-справжньому святковою і яскравою. До того ж він відмінно поєднується з кислими яблуками та квасолею. Рекомендуємо використовувати червоний сорт квасолі. Не дивлячись на свою поживність, цей бобовий продукт рекомендується вживати з метою зниження ваги. Легкий і ситний, смачний і швидкий, вишуканий і пікантний – список незаперечних переваг цього салату можна продовжувати вічно.
Ingredients
Листя салату
160 г.
Гранат
300 г.
Яблука
160 г.
Оливкова олія
20 мл.
Бальзамічний оцет
10 мл.
Квасоля
160 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати шматочками.
02
З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти, посолити, заправити оливковою олією, бальзамічним оцтом і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores