
Салат з білої квасолі, тунця, цибулі та селери
До вашої уваги рецепт смачного і корисного салату. У його склад входить досить велика кількість білків, адже квасоля і тунець багаті цією необхідною для вашого організму речовиною. Таким чином з помірною калорійністю ви отримуєте хороший запас енергії і відчуття ситості. І хоча прийнято вважати, що консерви не надто корисні, до тунця це не відноситься. Рекомендується використовувати в даному випадку тунець консервований у власному соці, але якщо ви використовуєте в цьому салаті консервований тунець в олії, то цього буде достатньо, і оливкову олію можна виключити. Так само за своїм смаком ви можете додати в салат помідори, листя салату, кукурудзу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
600 г
Calvo California canned tuna salad 150g
340 г
Packed Onion from 3kg
80 г
Celery Stalk
80 г
Oscar Pitted Olives 300g
100 г
Lemon
120 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Parsley 70g
40 г
Preparation steps
01
З лимонів вичавити сік. Петрушку помити, просушити і подрібнити. У мисці змішати лимонний сік, оливкову олію, сіль, перець і петрушку.
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Селеру помити і нарізати кубиками. Маслини нарізати скибочками (якщо маслини з кісточками, то спочатку їх видалити).
03
В іншій мисці змішати квасолю (попередньо відварену і охолоджену або консервовану), цибулю, селеру і маслини. З тунця злити рідину і розламати вилкою на шматочки. Додати тунець до квасолі. Залити салат заправкою і акуратно перемішати. Подавати охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores