Салат з печінки тріски і кукурудзи - Image

Салат з печінки тріски і кукурудзи

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Смачний, ситний і соковитий салатик, який можна викласти шарами (для Вашого святкового столу) або просто змішати всі інгредієнти. Не дивлячись на наявність у складі страви печінки тріски, пропонована закуска здивує Вас і Ваших гостей легким, ніжним і делікатним смаком, а також неординарною консистенцією. Оскільки печінка тріски сама по собі досить жирна і масляниста, майонез можете не використовувати, а додати трохи соку з банки від консервів і трохи лимонного соку – такий собі полегшений варіант салатику. Якщо Ви бажаєте знизити жирність страви, можете додати грінки або сухарики. Вони не тільки вберуть у себе зайву олію, але й урізноманітнять смак, вигляд і консистенцію салату.

Ingredients for the recipe

Heinz Canned Sweet Corn 400ml
67.99

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

400 g

Ingredients

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

140 г.

Banga Cod Liver 121g

140 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Preparation steps

01

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Печінку тріски розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками.

02

Всі інгредієнти з'єднати. За смаком додати сіль і перець. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min