Салат "Кодру" - Image

Салат "Кодру"

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат «Кодру» - дуже смачний і незвичайний салат. Він дуже легкий і простий у приготуванні. Одним з головних інгредієнтів виступає марочне столове вино «Кодру», що додається при приготуванні соусу, звідси салат і отримав назву «Кодру. Можлива заміна вина «Кодру» будь-яким іншим білим вином. Готується цей салат неймовірно швидко. Овочі ретельно перемивають, перед нарізкою їм необхідно дати обсохнути. Салат виглядає особливо ефектно, якщо овочі порізати різними способами. Також для зовнішньої естетики можна порізати перець червоного і зеленого кольору, а можна обмежитися і одним кольором. Прикрашають салат зеленню на власний смак.

Ingredients

Солодкий перець

120 г.

Картопля

120 г.

Цибуля

1 шт.

Мариновані гриби

80 г.

Огірок

100 г.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Помідори

120 г.

Сіль

за смаком

Кріп

2 ст. л.

Часник

2 зубчики

Preparation steps

01

Охолоджену варену картоплю, гриби, огірки, помідори нарізати скибочками, цибулю - кільцями, солодкий перець - соломкою.

02

Для соусу з'єднати масло, сіль, подрібнений часник. Добре перемішати.

03

Укласти овочі та гриби шарами, полити соусом, присипати кропом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Кодру" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua