
Овочевий салат «Валенсія»
Овочевий салат - популярне дієтичне блюдо, що містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин. Овочі роблять благотворний вплив на шлунок, сприяючи переварюванню їжі і засвоєнню білків, жирів і вуглеводів. Салати з овочів зазвичай готують з простих інгредієнтів і подають на повсякденний стіл в якості доповнення основних страв. Приготувати їх можна і до святкового столу, достатньо лише прикрасити, щоб подача була ефектною. Овочевий салат Валенсія - страва іспанської кухні. В ідеалі для його приготування використовуються овочі і морепродукти. У даному рецепті використовуються тільки овочі. Готова страва подається найчастіше холодною до смаженого м'яса або в якості закуски.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Carrots
0,5 шт.
Tomato
1 шт.
Lollo Bionda Green Salad
за смаком
Losada Gordal Green Olives
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Відварити яйце вкруту, порізати на дольки.
02
Моркву натерти на крупній тертці.
03
Помідор порізати кружальцями.
04
Змішати салат, моркву, оливки і помідор. Посолити, поперчити, заправити оливковою олією і оцтом. Перемішати і додати часточки яйця.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores