
Салат "Олів'є" з печінкою
Новорічні свята та інші сімейні торжества, безсумнівно, асоціюються в нашій свідомості з такою ситною закускою як «Олів'є». Ставши нашим старим добрим другом, він не малість встиг набриднути. А як же вдихнути нове життя в цей легендарний салатик? Відповідь очевидна: додати такі інгредієнти, з якими страва не тільки перетвориться зовні і стане більш ефектною на Вашому столі, але й заграє новими, часом навіть несподіваними смаковими нотками. Салат «Олів'є» з печінкою – тому яскравий доказ. Ніжна печінка, вимочена в молоці, а потім обсмажена в маслі, відмінно поєднується з традиційними для цього салату відвареною картоплею і яйцем. Хрустка ріпчаста цибуля додає пікантну свіжість.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Liver
200 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Packed Potatoes
200 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Печінку замочити в молоці на 2 години. Потім обсмажити на олії, охолодити і нарізати шматочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores