Огірковий салат з фетою і червоною цибулею - Image

Огірковий салат з фетою і червоною цибулею

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Хрусткі огірочки, червоний лук і фета, всі разом створюють простий освіжаючий салат. Сир фета, що входить до складу салату, надає салату прекрасні смакові якості. Фета - це сир, який роблять із суміші овечого та козячого молока. Користь цього м'якого сиру обумовлюється присутністю цілого спектру вітамінів (А, група В і Д) і мінералів (калій, фосфор і магній). Крім того, фета є бездонним джерелом легкозасвоюваного кальцію. З цього сиру роблять салати з морепродуктами, апетитні овочеві салати, печуть пироги, додають в гарячі салати і кришать в м'ясні страви з прянощами. Але через високу калорійність його не рекомендують для дієтичного харчування.

Ingredients

Огірки

400 г.

Сир фета

150 г.

Цибуля червона

2 шт.

Кріп

2 ст. л.

М'ята (листя)

10 шт.

Сік лимонний

6 ч. л.

Цукор

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія оливкова

3 ст. л.

Preparation steps

01

Огірки очистити від шкірки, розрізати уздовж навпіл, витягнути насіння. Нарізати м'якоть на маленькі кубики.

02

У мисці змішати нарізані огірки і розкришений сир фета.

03

Червону цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями, додати в миску до сиру і огірків.

04

Подрібнити кріп і м'яту, додати в миску. Всі інгредієнти ретельно перемішати.

05

В окремій мисці змішати олію, сік, а також спеції - сіль, цукор і перець.

06

Отриманою сумішшю заправити салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min