Рибний салат - Image

Рибний салат

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Невичерпна колекція рибних салатів припускає використання не тільки різноманітної риби, але й риби, що пройшла різну кулінарну обробку. Всім відомо, що копчена риба, вабляча своїм насиченим ароматом і збуджуюча апетит, заслужено вважається однією з найсмачніших закусок. Ось з неї і будемо готувати наш салат. Крабові палички, ріпчаста цибуля і відварене «в круту» яйце складуть чудову компанію копченій рибці. Класична заправка у вигляді майонезу із зеленню додасть страві завершений смак і ніжну консистенцію. У підсумку Вас очікує ситний і смачний салатик, який здивує багатством смаків і насиченим ароматом. Завдяки ефектному вигляду він відмінно виглядатиме на святковому столі.

Ingredients for the recipe

Norven Cold Smoked Salmon Fillet 180g
319.00 - 386.30

Norven Cold Smoked Salmon Fillet 180g

180 g

Ingredients

Norven Cold Smoked Salmon Fillet 180g

300 г

Frozen Crab Sticks

300 г

Packed Onion from 3kg

120 г

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Яйця зварити «в круту», а потім охолодити. Очистити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки нарізати часточками або кубиками. Рибу нарізати на пластиночки або великі кубики. Зелень промити, просушити, дрібно нарізати.

02

Крабові палички нарізати скибочками. Змішати в мисці рибу, білки, крабові палички і зелень. Додати сіль і майонез, а потім обережно перемішати. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити тертим жовтком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min