
Святковий салат з тунцем
Торжество не за горами, а Ви ще не визначилися зі святковим меню? Урізноманітнити Ваше сімейне застілля допоможе пропонований рецепт ситного, пікантного, а головне корисного салатику з тунцем. Завдяки оригінальній подачі і яскравому зовнішньому вигляду він не залишиться непоміченим на Вашому святковому столі. Ніжний смак обсмаженого зі спеціями тунця гармонійно доповнює комбінацію зі стиглих томатів, відварних яєць і зеленої стручкової квасолі. Заправка з оливкової олії і лимонного соку як ніколи доречна: вона скріплює всі компоненти страви воєдино, наповнюючи салат приємним свіжим ароматом. І зауважте: ніякого шкідливого майонезу. Щоб зробити салат більш ефектним, подайте його на свіжому листі салату.
Ingredients
Тунець
500 г.
Картопля
500 г.
Квасоля зелена стручкова
300 г.
Яйце куряче
6 шт.
Помідори чері
400 г.
Лимон
50 г.
Олія оливкова
60 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Тунець зі спеціями обсмажити на невеликій кількості олії. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Картоплю відварити, очистити, нарізати кубиками.
02
Помідори помити і розрізати на половинки. Тунець нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію з лимонним соком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores