
Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами
«Цезар» або як його ще називають «король імперії салатів» – страва споконвічно північноамериканської кухні. Своєю появою салат зобов'язаний американському кухареві Цезарю Кардіні, який вперше приготував його близько ста років тому на настільки знаменну подію – День незалежності США. Приголомшлива ідея поєднувати пшеничні крутони, листя салату і сир пармезан прийшла в голову заповзятливому італійцеві в той момент, коли відвідувачі ресторану зробили замовлення, а на кухні зовсім не залишилося продуктів. «Цезар» – салат особливий, насамперед його цінують за пікантний соус із оливкової олії, часнику і соку лимона. Однак сьогодні день експериментів, і ми пропонуємо приготувати цей салат з майонезом і волоськими горішками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Chicken-Pineapple Pizza
300 г.
Walnut
100 г.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
50 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Горіхи порубати ножем. Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores