
Салат із капусти з м'ятою
Французька національна кухня славиться нескінченною різноманітністю вишуканих страв і закусок. Особливо французи люблять використовувати всілякі овочі, коренеплоди і зелень. Французьким овочевим салатам слід віддати данину пошани. Рекомендуємо приготувати корисний, легкий і дуже смачний салат із капусти з м'ятою. Такий вітамінний мікс стане кращим доповненням до сімейного обіду. Кожен буде радий похрумтіти соковитою капустою і відчути освіжаючий смак м'яти. Хрусткі горішки і солонуваті маслини розбавляють загальну смакову палітру страви. Соняшникову олію можете замінити арахісовою, а також додати винний оцет. Подібний маринад зробить навіть такий простий салат пікантним і ароматним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
1 кг.
Mint 50g
50 г.
Roasted Salted Peanuts
50 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
200 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
60 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Капусту помити і нашаткувати соломкою. Потім посолити і залишити на 2 години. Маслини нарізати кільцями.
02
Арахис порубить ножом. Мяту помыть, просушить и измельчить. Все ингредиенты соединить. Добавить масло и перемешать салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores