
Салат із капусти броколі
Капуста брокколі дуже корисна. До складу брокколі входять багато мікроелементи такі, як фосфор, селен, калій, кальцій, залізо, магній. Наш організм потребує тієї порції вітамінів, які у великій кількості містяться в капусті брокколі. Капусту брокколі завжди рекомендують включати в дієтичні меню. Для того, щоб бути здоровим страви з капусти брокколі повинні частіше бувати на вашому столі. Тому сьогодні ми вам пропонуємо приготувати салат з капусти брокколі. Такий овочевий салат відмінно заправить ваш організм всіма необхідними мікроелементами. Крім того смак такого салату вийде фантастичним. Страва наша дуже просто і легко готується. Ми настійно рекомендуємо її приготувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
120 г.
Tomato
50 г.
Packaged Green Peppers
30 г.
Reggia Genovese Pesto Sauce 190g
20 г.
Onion
20 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
8 шт.
John Top Lemon Dressing 230ml
5 г.
Preparation steps
01
Із перцю вирізати насіння і дрібно нарізати.
02
Помідор нарізати часточками.
03
Броколі нарізати пластинами.
04
Нарізані овочі скласти в салатницю.
05
Маслини нарізати кільцями і додати в салатницю.
06
Цибулю нарізати дуже тонкими кільцями. Додати в салатницю.
07
Додати соус песто і кедрові горіхи.
08
Видавити сік лимона, влити оливкову олію і гарненько перемішати.
09
Викласти на тарілку і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores