Балтійський салат зі шпротами - Image

Балтійський салат зі шпротами

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У радянські часи балтійські шпроти вважалися справжнім делікатесом, а в наш час шпроти вже не є дефіцитом, їх можна придбати в будь-якому магазині за прийнятною ціною. Виявляється, зі шпротами виходять не тільки смачні грінки і бутерброди, але і приголомшливі салати. Готуються вони дуже легко і швидко, а виходять шалено смачними і красивими. Шпроти, як і будь-які інші рибні продукти корисні для людського мозку, вони необхідні для того, щоб він працював максимально активно. Шпроти прекрасно поєднуються з будь-якими овочами і зеленню, що робить салат ще більш корисним. Салат зі шпротами - це не тільки смачне і оригінальне, але і дуже ситне блюдо.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

2 шт.

Pickled Cucumbers

2 шт.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

6 шт.

Losada Gordal Green Olives

за смаком

Lollo Bionda Green Salad

2 пучка

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

1 ст. л.

Banga sprats in oil 160g

160 г.

Quail Egg 1pc

5 шт.

Preparation steps

01

Відварити окремо картоплю і яйця. Остудити, очистити від шкірки.

02

Картоплю разом із огірками нарізати кубиками, яйця із помідорами нарізати навпіл. Злити масло зі шпрот.

03

Змішати в салатниці листя салату, оливки, яйця, картоплю і огірки, помідори, шпроти. Додати сіль і перець за смаком, заправити оливково-оцтовою заправкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min