Томатний суп-пюре з базиліком - Image

Томатний суп-пюре з базиліком

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цікавий факт - існують дикі томати, плід яких відносять до ягід, а не до овочів. Вчені довели, що помідори, які пройшли термообробку, продовжують життя, а томатний сік називають одним з найбільш корисних і навіть полівітамінним. Сік томатів допомагає вироблятися серотоніну (гормону радості) в організмі, тому допомагає знімати наслідки стресів і напруження. Сік базиліка вживають для лікування гастриту, харчових отруєнь і колік. Такий суп можна при подачі прикрасити сметаною чи вершками. В одній порції дієтичного томатного супу міститься всього 70 калорій.

Ingredients

Помідори

6 шт.

Морква

1 шт.

Оливкова олія

6 ст. л.

Базилік

40 г.

Цибуля

2 шт.

Цукор

1 ч. л.

Бульйон

500 мл.

Вода

500 мл.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно очистити і нарізати кубиками помідори.

02

Цибулю з морквою також слід очистити і нарізати.

03

Потім всі ці овочі необхідно злегка протушкувати на повільному вогні з додаванням олії.

04

Після цього необхідно овочі подрібнити на блендері.

05

Тепер отриманий склад необхідно перемістити в каструлю і довести до кипіння, додавши цукор.

06

Потім можна вливати бульйон і воду, знову все довести до кипіння.

07

Потім можна додавати промитий і дрібно посічений базилік. Після цього суп слід варити ще 5-7 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min